Ancestrale er en vinbar og restaurant, hvor du kan nyde et glas vin eller en cocktail før du skal videre i byen eller du kan vælge at nyde en hel middag i hyggelige omgivelser.
En del af The Ark Collection med plantebaserede madkoncepter af høj kvalitet. Her er menuen inspireret af årstider, lokale råvarer og globale påvirkninger.
Centralen er en livsnydende blanding af vinbar og vinbutik, hvor du kan forkæle dig selv med et fantastisk udbud af gode vine fra Husted Vin samt lækre delevenlige småretter.
Falernum er en restaurant og vinbar på den populære og livlige Værnedamsvej. Køkkenet på Falernum har fokus på det franske køkken men præget af friske danske råvarer.
Køkkenet er overvejende skandinavisk, og du kan nyde din mad enten inden- eller udendørs. I tråd med navnet på restauranten finder du en skøn gårdhave med masser af siddepladser.
Gaarden & Gaden er en bar lige så meget som en restaurant. Her er der hyggelige og imødekommende omgivelser indenfor samt et rummeligt uderum på den summende Nørrebrogade.
Et hyggeligt, lille brasserie, hvor køkkenet er dogmefrit og menuen skiftende med et udvalg af delikate retter og snacks. Stort udeområde til de lune dage.
Italo Disco er et moderne trattoria og de arbejder kun med de bedste råvarer, som importeres direkte fra Italien. Fisk og skaldyr er hovedsageligt fra danske farvande.
Fiskebaren holder til i rå og rustikke lokaler i det populære Kødbyen på Vesterbro. Her får du frisk fisk og skaldyr, velsmagende vine og lækre cocktails.
Le Lac er en moderne bistro i hjertet af Østerbro, opkaldt efter søerne, som kan skimtes i horisonten. Her finder du klassisk fransk mad med et moderne tvist.
Åbner d. 4 april sammen med Tivoli. I et gammelt bindingsværkshus ved søen i Tivoli ligger Færgekroen. Her kombineres øl fra eget bryggeri med traditionel dansk mad.
På Ripotot skifter menuen dagligt og mens du til aften hovedsageligt får sydeuropæiske retter, langes der lækkert dansk smørrebrød over køkkendisken til frokost.